fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bilzen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal gebruikelijk om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Recentelijk, wordt de brandweer van Bilzen bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Bilzen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Bilzen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Bilzen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen