fbpx

Vernietiging van wespennesten in Biévène

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering vaak aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u nu iets kunt ondernemen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans denkbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Biévène overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit soort interventies te vermeerderen. Hiermee tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Biévène.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Biévène.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een volgend bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Biévène.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen