fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bierbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke manier u nu kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met experten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen haalbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Bierbeek overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele brandweerzones beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Bierbeek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Bierbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Bierbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen