fbpx

Vernietiging van wespennesten in Beveren-waas

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is doorgaans aangeraden om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Beveren-waas overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van oproepen te verhogen. Zo probeert men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste blijft momenteel om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Beveren-waas.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Beveren-waas.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is ons motto om u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Beveren-waas.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen