fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bertem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane narigheid zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is doorgaans mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweermannen van Bertem overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben meerdere kazernes bepaalt om het bedrag voor dit type noodoproepen op te trekken. Op deze manier poogt men de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Bertem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Bertem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Bertem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen