fbpx

Vernietiging van wespennesten in Beringen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging vaak aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant !
Het is meestal gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de vernietiging van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar, wordt de brandweer van Beringen overstelpt met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor deze vorm van interventies op te trekken. Zodoende doet men een poging de de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Beringen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Beringen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Beringen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen