fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bekkevoort

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging vaak aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans een goed idee om een beroep te doen op brandweermannen om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Bekkevoort bedolven onder dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Hiermee doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste is momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Bekkevoort.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Bekkevoort.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Bekkevoort.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen