fbpx

Vernietiging van wespennesten in Begijnendijk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel kunt reageren om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is veelal aanbevolen om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Begijnendijk overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Begijnendijk.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Begijnendijk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest bestand en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Begijnendijk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen