fbpx

Vernietiging van wespennesten in Beersel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane problemen zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans aanbevolen om zich te wenden tot de brandweer om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweerlieden van Beersel overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te verhogen. Hiermee poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Beersel.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Beersel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Beersel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen