fbpx

Vernietiging van wespennesten in Beerse

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd dicht bij uw woning ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie ten zeerste aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde problemen neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke manier u nu kunt handelen om deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in de meeste situaties essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel gevaarlijk!
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Dit jaar wordt de brandweer van Beerse bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele kazernes beslist om het bedrag voor dit type oproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede oplossing is. Het beste op dit moment is om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Beerse.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Beerse.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een vaste prijs aan te bieden. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest volhardend en vereist het een volgend bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Beerse.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen