fbpx

Vernietiging van wespennesten in Beernem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verdelging meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde problemen vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan gevaarlijk !
Het is veelal aangeraden om zich te wenden tot brandweermannen om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Beernem overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben meerdere kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Beernem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Beernem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Beernem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen