fbpx

Vernietiging van wespennesten in Baarle-hertog

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering vaak aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet in ieder geval dat het dikwijls essentieel is contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk!
Het is doorgaans haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Recentelijk wordt de brandweer van Baarle-hertog overdonderd met dit type interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende poogt men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Een van de beste oplossingen vandaag de dag is om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Baarle-hertog.

Onze interventiedomeinen

In functie van het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om contact met ons op te nemen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Baarle-hertog.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden. Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals in een schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Baarle-hertog.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen