fbpx

Vernietiging van wespennesten in Avelgem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld dicht bij uw woning ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering vaak aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u snel kunt reageren om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer riskant !
Het is meestal mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van het wespennest uit te voeren. Onlangs, wordt de brandweer van Avelgem bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Avelgem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Avelgem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Avelgem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen