fbpx

Vernietiging van wespennesten in Assenede

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke vernietiging vaak aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane problemen zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans een goed idee om een beroep te doen op brandweermannen om de verdelging van een wespennest te realiseren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Assenede bedolven onder dit type interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort oproepen te verhogen. Hiermee poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Assenede.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Assenede.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Assenede.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen