fbpx

Vernietiging van wespennesten in Asse

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Bent u bang voor het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is veelal makkelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Asse bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Asse.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Asse.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Asse.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen