fbpx

Vernietiging van wespennesten in As

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans gebruikelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweermannen van As overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zodoende doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral richten op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste is op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van As.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond As.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest resistent en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in As.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen