fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ardooie

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging vaak aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Ardooie overdonderd met dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit type oproepen te verhogen. Zo tracht men de particulierde mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste is vandaag de dag om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Ardooie.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Ardooie.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Ardooie.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen