fbpx

Vernietiging van wespennesten in Anzegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan zeer riskant !
Het is over het algemeen aangeraden om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van een wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweermannen van Anzegem overstelpt met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes bepaalt om het bedrag voor dit type oproepen te vermeerderen. Zo poogt men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats richten op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Anzegem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Anzegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, willen wij u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een tweede interventie? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Anzegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen