fbpx

Vernietiging van wespennesten in Alveringem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Dit jaar, wordt de brandweer van Alveringem overstelpt met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Alveringem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Alveringem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Alveringem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen