fbpx

Vernietiging van wespennesten in Alken

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is uiteraard een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is veelal aangeraden om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Alken overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele brandweerzones bepaalt om het bedrag voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Alken.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Alken.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Alken.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen