fbpx

Vernietiging van wespennesten in Affligem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden dicht bij uw woning ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is altijd een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan gevaarlijk !
Het is veelal makkelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweermannen van Affligem overstelpt met dit type interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men continu gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Zo tracht men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest problematische aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Affligem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Affligem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, willen wij u een unieke prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Affligem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen