fbpx

Vernietiging van wespennesten in Aarschot

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Vreest u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit snel en de gecreërde drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans mogelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweerlieden van Aarschot overstelpt met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Het beste blijft momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Aarschot.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Aarschot.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, willen wij u een vaste prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Aarschot.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen