fbpx

Vernietiging van wespennesten in Aalter

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een muur ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal gebruikelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, wordt de brandweer van Aalter overdonderd met dit type interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit soort noodoproepen op te trekken. Hiermee poogt men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Aalter.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Aalter.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Aalter.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen