fbpx

Vernietiging van wespennesten in Aalst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is veelal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweermannen van Aalst overstelpt met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit soort oproepen op te trekken. Hiermee poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Aalst.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om data voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Aalst.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, willen wij u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Aalst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen