fbpx

Hoeveel kost de vernietiging van een wespennest?

De prijs van de vernietiging van een wespennest

Ondanks hun reputatie zijn wespen belangrijke insecten voor het milieu. Ze eten andere insecten en ongedierte die planten en gewassen schaden. Hoewel ze dus helpen de verspreiding van ander ongedierte tegen te gaan, kunnen ze ook zeer schadelijk en zelfs gevaarlijk zijn als ze besluiten zich ergens in de buurt van uw eigendom te vestigen. Er zijn verschillende manieren om een wespenkolonie uit te roeien, maar omwille van het gevaar dat ze vormen, is het aan te raden een professioneel bedrijf voor wespenvernietiging in te schakelen. Maar voordat je dit soort onderneming contacteert, wil je waarschijnlijk meer weten over de prijs van een interventie. Bij ons bedrijf mag je rekenen op een vast tarief, maar je zult merken dat dit niet overal het geval is.

De gebruikte methode

Sproeien

Onze opgeleide technici gebruiken professionele apparatuur voor een snel en gegarandeerd resultaat. Door te sproeien kunnen we 100% van de nesten behandelen, waar ze zich ook bevinden.

Alternatieve methoden

De afdeling onderzoek en ontwikkeling van ons bedrijf is momenteel op zoek naar minder schadelijke en milieuvriendelijker technieken. Wil je meer weten? Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen! In de toekomst zouden we wespen kunnen verdelgen zonder ze te hoeven doden of het nest te vernielen.

Na identificatie zullen onze professionele verdelgers het type behandeling bepalen dat nodig is en een geschikt product gebruiken dat ontworpen is om het type wesp te doden waarvan je last hebt. Onze professionals beschikken over de nodige apparatuur, producten en kennis om je huis en omgeving van wespen te ontdoen. Bovendien dragen ze geschikte beschermende kleding om steken te voorkomen. Ze zullen ook proberen het nest te isoleren.

Hoe zit het met de prijs?

In tegenstelling tot ons bedrijf, dat een vast tarief hanteert, rekenen veel andere bedrijven een variabele prijs, afhankelijk van bijvoorbeeld je woonplaats, de complexiteit van de behandeling en de dag van de week. Speciaal voor jou hebben we het huidige aanbod in België van naderbij bekeken:

  • Grote bedrijven die actief zijn in ongediertebestrijding hebben vrij hoge tarieven (rond de € 150)
  • Ook de brandweer hanteert variabele tarieven, omdat het vernietigen van een wespennest voor hen geen dringende opdracht is
  • Volgens com is de gemiddelde prijs om een wespennest te vernietigen € 95

De tarieven van Wespenvernietiging liggen vast, hoewel we wel een toeslag rekenen als je een nest met spoed wilt laten behandelen (dezelfde of de volgende dag).

Waarom kiezen voor wespenvernietiging?

Zoals we hierboven hebben vermeld, hanteert wespenvernietiging vaste tarieven, zodat je altijd de geadverteerde prijs zult betalen en niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien is er op al onze interventies een garantie van toepassing. Dit betekent dat wij meermaals zullen terugkomen indien nodig, en dit zonder extra kosten!

Tot slot kunnen wij dankzij onze talrijke technici die zich overal in België bevinden, het hele jaar door snelle interventies garanderen!

Tags: